Tryghed for din bil med en carport

29 november 2020
Astrid Pedersen

Som husejer nyder du godt af en lang række fordele som ikke er byboere beskåret. Du kan blandt andet nyde solen i din egen have om sommeren, ganske som det passer dig. Du kan høre musik til langt ud på natten uden at genere underboerne. Og så kan du have bilen holdende lige foran din hoveddør – et privilegium som de færreste beboere i de urbane etage ejendomme kan prale af.

Beskyt bilen med en garage eller en carport

Samtidig har du mulighed for at opføre en garage eller en carport hvis du ønsker at beskytte din bil mod elementernes rasen, tyveri eller hærværk. Bilejere som bor i byen er nødt til at betale sig fra denne luksus – og det er temmelig dyrt at parkere sin bil i et overvåget garage anlæg eller i en parkerings kælder.

Bor du i eget hus skal du blot betale for opførelsen af din garage eller carport, hvilket ikke behøver at være særligt dyrt. En carport, som i mange tilfælde blot består af fire stolper med overdækning og eventuelt en enkelt væg, yder fin beskyttelse af din bil i et tæt bebygget område, og koster ikke spidsen af en jetjager. Og så har du fordelen af at kunne bruge din carport som ekstra opbevaringsrum.

Hvilken type carport skal jeg vælge?

Hvis du foruden din bil, ønsker at opbevare familiens værktøj, legetøj, have redskaber og måske ski udstyr eller brænde i carporten kan det være fristende at lade en dobbelt carport opføre, også selv om husstanden kun råder over en enkelt bil. Men her kan det godt betale sig at undersøge mulighederne. Det kan nemlig være mere hensigtsmæssigt at bygge en carport som har tilhørende skure til opbevaring.

Du kan læse mere om de forskellige fordele og ulemper ved enkelte og dobbelte carporte på https://husblog.dk/enkelt-vs-double-carport-hvad-skal-du-vaelge/ 

Flere Nyheder