Spar penge ved at låne

31 oktober 2020
Lotte Hindsberg

Som udgangspunkt koster det at låne penge, og det er uanset om du låner i en traditionel bank eller i en online bank. Du betaler et gebyr og renter for at låne pengene. Alligevel kan det godt betale sig at låne, ja, i nogle tilfælde kan du endda spare penge ved at låne. Hvis du f.eks. har mulighed for at gøre et godt køb og spare mere på købet, end hvad du skal betale  i renter for at låne pengene. 

En af de online banker du kan låne penge hos er https://ikanobank.dk.

Søg flere lån hos forskellige banker

Uanset om du spare penge ved at låne, er der stadig ingen grund til at betale mere for at låne penge end nødvendigt. Samtidig er det hurtigt og nemt at ansøge, så det er tid der er givet godt ud. Søg mindst 3 forskellige banker om et lån. Husk det er vigtigt at de lån du ansøger skal kunne sammenlignes. Ellers kan du ikke vurdere hvilke et af lånene der er det bedste. 

Du kan få hjælp til at finde 3 forskellige lån på en af de mange hjemmesider, der har undersøgt de forskellige muligheder. Du indtaster få oplysninger og de kommer med 3 forslag. Gratis. Det er især ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal være opmærksom på. Lån hvor du ikke kan betale lånet tilbage før tid, er som udgangspunkt et du bør undgå.

Det er også vigtigt at huske at banker er forretninger som alle andre og at et tilbud altid er til forhandling. Det betyder at du i princippet kan prøve at forhandle dig til bedre betingelser. Det er ikke sikkert at du får succes med det, men det er altid værd at prøve. Som minimum lærer du at forhandle til næste gang, hvor du måske har mere at forhandle med.

Flere Nyheder