Sådan sparer du penge ved tandlægen

22 august 2021
Steffen Hansen

Mange ved, at det hurtigt kan blive dyrt, hvis man tager til tandlægen. Derfor kan det være rart at vide, hvordan man kan gøre regningen billigere, og spare penge på turen man måske i forvejen frygter. Du får her i indlægget information om, hvad du kan gøre, for at spare penge på tandlægen.

Bliv medlem af en sygeforsikring

Hvis du er medlem af en sygeforsikring, så kan du blive dækket, så du får tilskud hver gang du skal til tandlæge. En sygeforsikring kan også dække, hvis du flækker en tand, har en rådden tand eller andet. Derfor kan du spare mange penge ved at være medlem af en sygeforsikring. I Danmark har vi en sygeforsikring der hedder sygeforsikring Danmark, her kan du tilmelde dig, hvis du ikke i forvejen er syg.

Find en god tandlæge

Det lyder måske som noget vrøvl, men der er faktisk forskel fra tandlæge til tandlæge. Derfor er det vigtigt at finde en god tandlæge, som kan hjælpe uden at tage røven på dig. Du har som eksempel ikke brug for at få taget røntgen hver gang, men nogle tandlæger gør det, bare for at få ekstra penge i kassen.

Find en god tandlæge her: https://stjerneklinik.dk/kroner-og-broer/

Tag afsted ofte

Det lyder måske mærkeligt, når vi siger det er for at spare penge, at du skal tage afsted ofte. Men der er noget om det. Det kan blive billigere at tage til tandlæge, hvis du sørger for at vedligeholde dine besøg. På den måde kan du før finde ud af, hvis der er noget galt, og derved spare penge, hvis det skal laves. Derudover kan du få rådgivning, hvis du børster dine tænder forkert, bør bruge tandtråd eller noget tredje, som kan hjælpe dine tænder med at være sundere, og give dig mindre huller eller andre skavanker.

Flere Nyheder