Professionel og billig gulvafslibning i Rødovre

13 december 2018
Astrid Pedersen
image

Når dit trægulv begynder at tabe gløden og udstrålingen, bliver ubehageligt at betræde, og samtidig er grimt og trist at kigge på, er det med stor sandsynlighed fordi det er så slidt, at det opsamler støv og skidt i overfladen. Den eneste måde, hvorpå det atter kan genvinde fordums stråleglans og charme, er ved en grundig gulvafslibning med efterfølgende behandling.

Hvordan ved jeg, om mit gulv kan tåle en gulvafslibning?

Langt de fleste trægulve tåler fint en gulvafslibning. En gulvafslibning er en særdeles skånsom procedure, under hvilken de øverste 1 – 2 millimeter af træværkets overflade slibes bort. Hermed fjernes også alle de overfladiske skønhedspletter, som giver gulvet dets blakkede og slidte udseende. Dette drejer sig for eksempel om grimme skjolder og pletter fra spildte, farvede væsker (kaffe, te, rødvin, saftevand osv.), slidspor bestående af støv og snavs, som er trådt ned i træværket, småskrammer og ridser samt misfarvninger fra solfalming i overfladen.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit gulv kan tåle en gulvafslibning, eller om der måske skal krassere midler i brug (for eksempel en noget mere gennemgribende gulvafhøvling), kan det anbefales, at du tager kontakt til en professionel gulvmand. En faglært gulvmand med mange års erfaring inden for gulvafhøvling, gulvafslibning og generel behandling af trægulve vil hurtigt kunne vurdere dit trægulvs generelle sundheds tilstand og beskaffenhed, og ud fra denne vurdering kunne anbefale en passende behandling. Med en dygtig gulvmand er du således sikker på, at du opnår det optimale og mest tilfredsstillende resultat.

Find din dygtige og erfarne gulvmand online hos Gulvkanonen

Hvis du leder efter en gulvmand, som kan forestå din gulvafslibning i Rødovre, kan du med fordel kontakte Gulvkanonen. Her finder du udelukkende dygtige fagpersoner med speciale inden for behandling af trægulve. Du får tilmed den bedste vejledning i forhold til efterbehandling og efterfølgende vedligeholdelse.

Flere Nyheder