Lær at manipulere med SQL kurser København

31 oktober 2020
admin

Manipulation er en svær ting at mestre

… og ikke mindst i nogle optiks en negativ evne at have. Det vil man tildels kunne give folk ret, for hvem bryder sig om en person, som manipulerer og får folk til at føle sig på måder, som de måske ikke rigtig føler sig som sådan?

Ingen. Det er de færreste, der bryder sig om disse typer og af samme årsag kan det også være en god idé at overveje HVOR positivt, det egentlig er at være en god manipulator. Manipulation er oftest set i realityprogrammer, hvor en stor pengepulje er på spil. Her vil deltagerne oftest manipulere hinanden til at gå mod de andre, så man i sidste ende kan modtage gevinsten. 

I den tidligere tid er det set hos mange diktatorer, eksempelvis Hitler er et godt eksempel, som formåede at dominere og manipulere igennem hans propaganda igennem mange år. Alt, alt, alt for mange år. 

“Forsiden” af medaljen

Så hvornår er manipulation egentlig godt? Det er den, når den bliver brugt til noget fornuftigt såsom at øge din virksomheds evne til at performe.

Det er nemlig ikke kun en bagside af medaljen, som man plejer at sige. I det her tilfælde er der også en forside. Og det er at man igennem SQL kurser kan lære at anvende, installere, konfiguere og manipulere med databaser. Her vil du altså lære at manipulere og konfiguere data på en måde, hvorpå din virksomhed kan bruge dataen til noget ekstremt brugbar.

Det gøres altså ved at udtrække data og ikke mindst redigere således, at det passer til ens brugerdefinerede behov. Dog er det svært og det heller ikke fordi, at det lyder sværere end det er – fordi det er vanskeligt, og man skal have tungen lige i munden.

Af samme årsag kan det være en god idé at undersøge om et kursus, kunne være brugbart for dig lige her: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/sql

Flere Nyheder