Lad en kropsterapeut hjælpe dig igennem stress

22 februar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er du sygemeldt med stress, og vil du gerne have at din heling foregår på så dybdegående et plan som muligt? Så bør du overveje at opsøge en kropsterapeut.

Hvad er en kropsterapeut?

En kropsterapeut er en behandler som beskæftiger sig holistisk med krop, sind og ånd. Det betyder at behandleren betragter mennesket som et sammenhængende hele bestående af de tre oven for nævnte elementer.

Når du lader dig behandle hos en kropsterapeut vil du således ikke opleve hverken psykoterapi eller massage, men en slags kombination af begge dele. Filosofien bag kropsterapi er nemlig at de mentale og psykiske oplevelser slår rod i kroppen.

Kroppen ”husker” så at sige vore gode, dårlige og traumatiske oplevelser, også selv om vi fortrænger disse intellektuelt. Derfor vil en kropsterapeut have fokus på at hjælpe dig med at forstå din krops signaler, og lære selv at fortolke og bearbejde disse. Samtidig vil du i et kropsterapi forløb genvinde din jordforbindelse og opbygge en stærkere forståelse for kroppens sprog og udtryk.

image

Derfor egner kropsterapi sig særdeles godt som et supplement i forbindelse med behandling af stress. Som stress patient vil man i høj grad have skubbet kroppens signaler til side, og samtidig kørt i et alt for højt gear alt for længe. Her kan det godt være nødvendigt at lære hvordan man kommer tilbage i kroppen. Og det kan du lære hos en kropsterapeut.

Hvor kan jeg finde en god kropsterapeut i Aarhus?

Hvis du er bosat i Aarhus eller nærmeste omegn kan du med stor fordel vælge et forløb hos den dygtige kropsterapeut Lisbeth Degn. Lisbeth Degn har mange års erfaring med kropsterapi og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at genskabe harmoni og balance mellem din krop og dit sind.

Du kan læse mere, og kontakte Lisbeth Degn direkte, via hjemmesiden https://lisbethdegn.dk/kropsterapi-stress-aarhus/ 

Flere Nyheder