Lad en dygtig frisør ordne dit hår

04 juni 2020
Astrid Pedersen

Er der gået alt for lang tid siden dit seneste frisør besøg, og har du brug for at blive rettet til i toppen? Så bør du opsøge en professionel frisør. Alt for mange mennesker smadrer deres hår i forsøget på at opnå den helt rigtige farve ved hjælp af produkter købt hos materialisten eller i supermarkedet. For slet ikke at nævne den katastrofe der hurtigt kan komme ud af at forsøge sig med hjemmeklip.

Hvorfor skal jeg gå til frisør?

Uanset om dit hår skal have en ny farve eller længde er det således en rigtig god idé at overlade opgaven til de professionelle. En dygtig og erfaren frisør vil på baggrund af dit hårs tilstand og beskaffenhed udvælge de produkter som får det til at fremstå sundt, skinnende og voluminøst – helt uden a udtørre eller beskadige dit hår.

Få flot garn hos din frisør på Frederiksberg

Er du bosat på Frederiksberg eller i det øvrige København kan du med fordel tjekke frisør Kepel. Frisør Kepel er en lille eksklusiv frisør salon med central beliggenhed på den smukke Frederiksberg Allé.

Hos frisør Kepel kan du få alle de gængse frisør behandlinger så som klipning af langt eller kort hår, bundfarve, helfarve eller toning, lyse striber eller reflekser, opfriskning af eksisterende farve, alskens lækre hårkure og hovedbunds behandlinger samt massage. Du kan også tilvælge diverse kosmetiske behandlinger som for eksempel farve af vipper og retning af bryn – og har du blot brug for at få sat håret op til narrestreger tilbyde frisør Kepel også vask, føn og styling.

Frisør Kepel er også leveringsdygtige i parykker og toupéer af høj kvalitet udført i såvel fiber hår som ægte hår, lige som de dygtige frisører kan hjælpe dig med hårpåsætning og extensions. Og så tilbyder frisør Kepel selvfølgelig børne klip til reducerede priser.

Du kan læse mere på kepel.dk

Flere Nyheder