Lad din lokale tandlæge holde dine tænder sunde og smukke

31 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Du ved det udmærket godt – du skal børste dine tænder grundigt og hyppigt. Måske ikke nær så ofte som når du vasker hænder, hvilket den gamle børnesang foreskrev. Men mindst et par gange om dagen bør du bruge tid på at børste dine tænder, gerne med en elektrisk tandbørste, og samtidig rense mellem tænderne ved hjælp af tandtråd.

Kun på den måde kan du beskytte dine tænder optimalt mod diverse smertefulde lidelser som i værste fald kan koste dig dit smukke smil. Og du får fordelen af flotte, funktionelle tænder som kan holde hele livet igennem.

Besøg din tandlæge mindst én gang om året

Der ud over er det tilrådeligt at aflægge tandlægen en visit hvert halve år – eller som minimum en gang på årlig basis. Det er hos tandlægen du kan få tjekket dine tænder og dit tandkød for ansatser til diverse dårligdomme så som karies eller parodontose.

tandlæge

Der kan sagtens skjule sig forstadier til disse lidelser mellem dine tænder eller under tandkødets rand hvor du ikke selv kan se dem. Men det kan din tandlæge – og skulle det vise sig at der var noget alvorligt i anmarch kan han eller hun iværksætte forebyggende tiltag.

Lad din tandlæge hjælpe når skaden er sket

Skulle du være så uheldig at have pådraget dig et hul i en tand, en slem omgang tandkødsbetændelse eller måske en flækket tand er det bare om at komme af sted til din tandlæge i en vis fart.

Her handler det nemlig om at få udbedret den pågældende skade så hurtigt som muligt. Og her står tandlægen parat til at hjælpe dig med lapning af huller, dybderens af dine tandlommer, eller isættelse af kunstigt tandimplantat.

Find din tandlæge i Vallensbæk

Er du bosiddende syd for hovedstaden, måske i Vallensbæk eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge Tandlæge Mille Kjær som din tandlæge. Book tid på milletand.dk.

Flere Nyheder