Hold varmen i vinter med en effektiv varmepumpe

27 februar 2019
Astrid Pedersen
Hold varmen i vinter med en effektiv varmepumpe

Hører du til dem, der hellere pakker sig grundigt ind hver vinter – og aldrig lufter ud – for at spare på varmeregningen, vil du sikkert være interesseret i at høre mere om, hvorledes du kan få billigere opvarmning af dit hus. En kold og lang vinter behøver nemlig ikke at vælte dit budget, hvis din opvarmnings form er tidssvarende og energi effektiv.

Hvordan får jeg billigere varme?

En af måderne, hvorpå du kan skære toppen af dine udgifter til opvarmning af dit hus, er ved at skifte til en varmepumpe. Du kan med fordel erstatte dit gamle, slidte olie eller gas fyr med en moderne luft til vand varmepumpe, som på én og samme tid varmer såvel brugsvand som radiator vand op. Tænk at kunne starte dagen med et langt, varmt bad i sit fuldt opvarmede hjem – med god samvittighed overfor miljøet såvel som pengepungen! Luft til vand varmepumper, som er fremstillet til det skandinaviske klima, kan varme alt dit vand op uden problemer, uanset om det er frostgrader udenfor.

Ved udskiftning af elektriske varmepaneler til fordel for en luft til luft varmepumpe er besparelsen ligeledes høj – og effekten endnu højere. Elektricitet er måske den dyreste måde, hvorpå man kan opvarme sin bolig, så du vil opleve en stor besparelse meget hurtigt, når du skifter til en luft til luft varmepumpe. Og så er der mange fordele forbundet ved en varmepumpe. De nyeste modeller af luft til luft varmepumper er yderst avancerede. Du kan for eksempel tænde og slukke for varmen ved hjælp af en fjernbetjenings app, som tillader dig at sætte varme på selv om du ikke er i huset. På den måde kan du komme hjem til varme stuer hver eneste dag, uden at skulle have varmen kørende konstant.

Du kan læse mere om moderne varmepumper, og finde en varmepumpe, som passer til dig, på billigventilation.dk

Flere Nyheder