Foretag dine indkøb over flere gange fra et byggecenter

15 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er selvfølgelig nogle ting, som man kan købe online for at få dem leveret fra et byggecenter, men det er så også de ting, som man gerne selv vil se med egne øjne og mærke med ens hænder, før man køber tingene – specielt hvis det er mange, som man skal bruge.

Det er jo mange penge, man kan komme til at bruge på den slags, og selvom man som regel kan bytte det, som man har købt, så kan det blive besværligt i forhold til, at det laver kludder i ens planer med det projekt, som man har sat sig for.

Sådan noget kunne være terrassen, man gerne vil gøre flot, til når det gode vejr kommer, hvor man kan sidde mere ud.

Bliv forårsklar med herregårdssten, som man har hørt andre sige det, og man har oplevet selv, at det passer, når der er andre, der har brugt den slags sten i indkørsler, på terrasser og lignende tidligere år.

Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

Det er bedre at tage det i portioner fra byggemarkedet

Så vi antager i dette tilfælde, at man selv vil ud at hente de sten, fordi man lige skal se dem an først, og er de så gode nok, så køber man rigeligt, som man kan bruge.

Men det er jo ikke sikkert, at man kan fragte dem alle sammen over samme omgang, for man kan ende med at læsse for meget på ens trailer eller i kassevognen, og selvom måske stadig kan køre, så er det ulovligt.

Derfor bliver du nødt til at tage det over flere omgange, så man er på den sikre side med loven, og/eller man ikke kommer til at ødelægge det, man transporterer med.

Eventuelt kan det være en løsning, at man får en ven med egen bil og trailer til at tage med ud at købe de sten, så man kan fordele dem over to transportmidler.

Flere Nyheder