Find din lokale tandlæge i Thorsø

16 marts 2020
Astrid Pedersen
Find din lokale tandlæge i Thorsø

Leder du efter en dygtig og kompetent tandlæge i nærheden af dig? Så kan du med fordel kontakte Tandlæge Inge Møller.

Hvem er Tandlæge Inge Møller?

Tandlæge Inge Møller er en lille og hyggelig tandlæge klinik med central beliggenhed i Thorsø. Hos Tandlæge Inge Møller finder du et lille dynamisk team bestående af en tandlæge, en tandplejer og en klinik assistent, som arbejder tæt og energisk sammen om samtlige opgaver.

Personalet har arbejdet sammen igennem mange år, og er således en fast sammentømret enhed. Du vil som patient i klinikken opleve, at dette tætte sammenhold har en klart postiv afsmittende effekt på stemningen i klinikken. Tandlæge Inge Møller er kendt for den afslappede og nærmest hjemlige atmosfære, som gør det til en tryg og rar oplevelse at sætte sig til rette i tandlægestolen.

Hos Tandlæge Inge Møller er du sikker på at få den rette omsorgsfulde hjælp til at holde dine tænder sunde og raske hele livet igennem. Du bliver tilbudt behandlinger af højeste kvalitet, ved hjælp af udstyr som lever op til alle moderne standarder. Samtlige medarbejdere holdes via løbende efter uddannelse og kurser a jour med de seneste diagnosticerings og behandlings teknikker, således at klinikken konstant er up to date. Dette er din sikkerhed for en top professionelt tandlæge behandling.

Når du vælger Tandlæge Inge Møller som din faste tandlæge klinik, er du selv med i alle beslutnings processer omkring behandlinger – og du sætter selv tempoet under selve behandlingen. På den måde kan du, selv om du lider af tandlæge skræk, få et positivt udbytte af et tandlæge besøg hos Tandlæge Inge Møller.

Hvis du ønsker at blive oprettet som patient hos Tandlæge Inge Møller, kan du bestille din første tid til undersøgelse per telefon. Du kan læse mere om Tandlæge Inge Møller på klinikkens hjemmeside https://www.xn--tandlgeingemller-yob54a.dk/ 

Flere Nyheder