Find din freelance tekstforfatter online

05 april 2021
Astrid Pedersen

Er det småt med salget i din online shop? Så burde du overveje at alliere dig med en professionel tekstforfatter.

Hvad kan en tekstforfatter gøre for at øge min konvertering?

En dygtig tekstforfatter med speciale inden for SEO tekster vil kunne optimere indholdet på eksempelvis produkt sider og kategori sider i din shop således at dette fremstår læsevenligt og informativt. Dette medfører såvel et øget købs incitament hos kunden som en bedre placering hos Google.

Tekstforfatter søges – find ham eller hende hos Wordpens

Hvis du ønsker en tekstforfatter som kan levere tekstarbejde i høj kvalitet, og vil være sikker på at dine web tekster rent faktisk tilfører din virksomhed værdi, bør du se dig godt for. Der er masser af freelance tekstforfattere derude som tilbyder deres ydelser, for eksempel gennem de sociale medier, men som reelt ikke har kompetencen til at løfte niveauet på din hjemmeside eller i din online shop.

Derfor er det en god idé at gå igennem et bureau hvor du er garanteret en tekstforfatter som har dokumenteret erfaring og som desuden har gennemgået grundig screening. Du kan med stor fordel vælge det danske online marketing bureau Wordpens som har særlig ekspertise inden for SEO.

Hos Wordpens kan du nemlig altid finde en dygtig tekstforfatter med den rette ekspertise til at skrive de helt rigtige SEO tekster til dit website eller til din webshop. En Wordpens tekstforfatter ved hvad det vil sige af levere en god og relevant blog artikel eller en SEO venlig kategoritekst. Og så vil en freelance tekstforfatter fra Wordpens altid kunne stå inden for den høje kvalitet af de leverede tekster, såvel på indholdssiden som når det handler om syntaks og semantik.

Du kan altid kontakte Wordpens for en uforpligtende samtale om dit behov for en freelance tekstforfatter via hjemmesiden wordpens.com

Flere Nyheder