Find den rette tromme online

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Som trommeslager kender du helt sikkert til vigtigheden af at have en god og professionel leverandør. Et trommesæt er et højst avanceret instrument som er sat sammen af mange forskellige dele. Den erfarne trommeslager vil vide at der i denne sammenhæng ikke eksisterer one size fits all løsninger.

Et trommesæt vil altid skulle sammensættes således at det matcher den enkelte trommeslagers behov for lyd og ergonomi. For uden for stående vil dette sikkert ikke virke videre indlysende – men fagpersoner ved hvad der er på spil. Og derfor er det vigtigt at din leverandør af trommer, trommesæt, hardware og øvrigt udstyr og tilbehør selv er trommeslager således at han eller hun er på bølgelængde med dig og dine behov.

Hvor finder jeg en god leverandør af trommer i Århus?

Er du bosiddende i Århus eller nærmeste omegn er der en vis idé i at besøge butikken Drum Limousine Concept Drum Store. Drum Limousine har med trommeslager Søren Nørris Christensen i over tyve år designet, fremstillet og leveret trommer og trommesæt til professionelle trommeslagere i såvel Danmark som i resten af verden.

Drum Limousine har et solidt ry i branchen som leverandør af landets bedste skræddersyede tromme løsninger – og det med god grund. Blandt andet har Drum Limousine leveret trommer, bækkener og hardware til trommeslagere i bands så som D-A-D, Nephew, Carpark North, Johnny Madsen Band, Lars Lilholt Band, Moonjam, Veto og Nik & Jay. Og faktisk behøver du ikke at være fra Århus egnen for at få glæde af Drum Limousines services og produkter.

Køb trommer online hos Drum Limousine

Du kan nemlig gennem den online shop på drumlimousine.dk bestille alt hvad du skal bruge inden for slagtøj og percussion – her under dele til dit professionelle trommesæt. Du kan læse mere, og bestille tromme udstyr online, på www.drumlimousine.dk

Flere Nyheder