Få mere ud af sommeren med en lækker altandør

10 maj 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal din gamle altan renoveres, eller går du og glæder dig til at få monteret en spritny en af slagsen? Så er du sikkert på udkig efter en rigtig god altandør. Og her kan det virkelig godt betale sig at se sig godt for.

Vælg kvalitet når du vælger altandør

Du kan nemlig ikke bruge en hvilken som helst dør som altandør. En altandør er en yderdør, lige som din hoveddør eller din køkkendør. Det betyder at døren skal være ekstra solid og robust, så den kan modstå elementernes rasen året rundt.

Da en altandør fortrinsvis består af glas ruder skal du sikre dig at disse er enten dobbelt eller tredobbelt isolerede, og at de er tilstrækkeligt tætte. Ellers risikerer du at din vinter bliver præget af ganske ulidelige trækvinde samt et varmetab som vil afspejle sig i din varme regning.

Lukke mekanismen i døren skal også være i orden, da den skal kunne holde til at blive åbnet og lukket mange gange i løbet af året. Og det er en kæmpe fordel hvis døren kan forsynes med en moderne lås med indvendig vrider, så døren bliver ekstra indbrudssikker.

image

Skal jeg vælge en enkelt eller dobbelt altandør?

Hvis du har vægpladsen, og din altan er bred nok, giver det bedst mening at få isat en dobbelt altandør. Med en dobbelt altandør får du det optimale ud af din altan, samtidig med at du i sagens natur får dobbelt så kraftigt et lys indfald i din bolig som du gør med en enkeltfaget altandør.

En dobbelt altandør giver dig mulighed for at få glæde af udelivet selv om du opholder dig indendørs. Og du vil nemt kunne lufte ud i boligen ved blot at slå dørene op til vid gab.

Du kan finde et velassorteret udvalg af altandøre hos Klarfönster på Klarfonster.se

Flere Nyheder