Få hjælp til proteser på din lokale tandlægeklinik

editorial

Er du senior, og er dine tænder ikke hvad de har været? Så læs med her.

Få dit smil igen med en tandprotese

Hvis du har mistet én eller flere tænder, kan det godt være svært at få et smil på læben. Måske skammer du dig over hullerne i perlerækken. men det er der til alt held råd for.

Tandproteser er erstatninger for manglende tænder, som kan tages ud og sættes tilbage i munden efter behov. De er normalt lavet af plastik eller porcelæn og ligner naturlige tænder. Det bedste af alt , kan proteser hjælpe dig med at spise og tale ordentligt.

Hvis du er interesseret i at få proteser, er det første skridt at aftale en konsultation med din tandlæge. De vil fortælle dig, om proteser er det rigtige for dig, og diskutere de forskellige typer proteser, der findes. Vent ikke længere, få dit smil tilbage i dag!

Tandlæge, tandlægeklinik, behandlinger

Få hjælp til tandproteser, helproteser og delproteser hos din tandlæge

Tandlægen kan også foreslå andre muligheder som f.eks. implantater, som kan give dig et mere naturligt udseende. Lad ikke dit smil lide – gå regelmæssigt til tandlægen, og hold dine tænder sunde! På den måde kan du forebygge tandsygdomme, og beholde dine tænder så længe som overhovedet muligt.

Hvis du overvejer tandproteser, skal du sørge for at tale med din tandlæge om, hvilken type hvilken type tandprotese der er bedst for dig. Han kan også hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse og pasform til din mund.

Vent ikke med at gå til tandlægen, til du har tandpine – sørg for at gå til regelmæssige kontrolbesøg, så du kan holde dine tænder sunde og undgå fremtidige problemer. Din tandlæge kan hjælpe dig med at bevare dit smil intakt – og med at finde den rette protese. Book tid i dag via klinikkens hjemmeside på tandlaegernesoeborg.dk

 

Flere Nyheder