Derfor skal du investere i en suttesnor

04 december 2020
Anne-Mette Hansen
Derfor skal du investere i en suttesnor

Sutter her og sutter der. Det kan være svært at holde styr på alle babys sutter. Især hvis baby smider sutten ud af barnevognen, ned fra højstolen eller et helt tredje sted. En rigtig god investering til at holde styr på babys sut er en suttesnor. 

Hvor køber du din suttesnor? Kan du lave din egen? Hvorfor overhovedet investere i en suttesnor? Læs med her og få gode råd til suttesnore.

Lav din egen suttesnor

Du kan sagtens selv lave en suttesnor. Det er rigtig nemt, hvis du er god til at strikke eller hækle. Du skal faktisk bare have lavet et aflangt stykke snor – ikke for langt eller for kort.

I den ene ende skal der være en ring, som sutten kan fastgøres i. I den anden ende skal du have monteret en form for klemme, der kan bruges til at sætte suttesnoren fast på babys tøj eller på kanten af barnevognen. 

Drømmer du om at lave din helt egen personlige og unikke suttesnor? Men er du hverken en haj til at sy, strikke eller hækle? Så kan du faktisk købe et smart kit, med alt hvad du skal bruge til at lave en fin suttesnor. Det bliver ikke nemmere at lave din egen suttesnor!

Suttesnoren – derfor skal du investere i den

Der er mange gode grunde til at få sig en suttesnor. Den er utrolig smart. 

* Hold styr på babys sut og sørg for, at den altid er hos baby.

* Undgå at baby kan kaste den ud af sin stol eller barnevogn.

* Giv baby lidt tidsfordriv med den smarte snor, der helt sikkert giver anledning til at blive leget med.

Der er ingen dårlige ting ved en suttesnor. De er naturligvis sikre at bruge og baby kan ikke komme til skade med dem. Som altid bør du dog selvfølgelig holde øje med dit barn.

Flere Nyheder