Bestil mad ud af huset til din reception

02 november 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Skal du afholde et mere uformelt arrangement, hvor der er mange mennesker, der kommer og går, er det oplagt, at du afholder en reception. Det kan være i forbindelse med dit bryllup, dit jubilæum, eller at du går på pension. Ved en reception står folk op, og de går rundt og taler med hinanden. Det kræver derfor ikke, at der bliver serveret rigtig mad, men det er alligevel rart, at der er noget, som folk kan gå og snacke på. 

Det nemmeste for dig vil være, at du bestiller mad ud af huset til din reception. På den måde behøver du ikke at tænke mere over maden, når den først er bestilt. Det er en virkelig stor fordel for dig. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at bestille mad til en reception, er hos Kokken og Jomfruen. De har en række forskellige buffeter og menuer at vælge imellem. Du kan derfor nemt finde den rette for dig. Se mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

Buffet med hapsere er et oplagt valg til en reception

Skal du afholde en reception, vil en buffet med hapsere være et oplagt valg for dig. Hos Kokken og Jomfruen er deres minimum fem hapsere, men du kan sagtens vælge mange flere. Dertil kommer en lækker brødkurv. 

Nogle af de hapsere, som du blandt andet har mulighed for at vælge hos dem er pufs med laks eller tun, minifrikadeller, melon med skinke, cocktailpølser i svøb, samosa med kylling, minitærter og miniburgere. Alt sammen altså noget, der er nemt for dig at spise med fingrene, hvorfor det egner sig godt til en reception. Dertil er det noget, som alle kan lide. Hvis der er børn med, eller nogle der er meget kræsne, vil de derfor helt sikkert også kunne finde noget blandt udvalget, som de vil have stor glæde af at sætte tænderne i. 

Flere Nyheder